T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / MENEMEN - Menemen Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Rehberlik İhtiyaçlarını Belirleme Anketi ( RİBA ) Uygulama ve RAM'a gönderilme süreci.

2022-2023 eğitim öğretim yılı okul rehberlik programlarının hazırlanmasında kullanılmak üzere okul öncesi (öğretmen-veli formu), ilkokul (öğrenci-veli-öğretmen formu), ortaokul (öğrenci-veli-öğretmen formu) ve lise (öğrenci-veli-öğretmen formu) kademeleri için hazırlanan Öğrencilerin Rehberlik İhtiyaçlarının Belirlenmesi Anket Formları ve sonuç çizelgeleri Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğün web sitesinde Rehberlik Hizmetleri-Rehberlik Hizmetlerinde Kullanılan Formlar sekmesinde yayınlanmıştır.

Anketlerin uygulanması sürecindeki iş ve işlemlerin yönergeler doğrultusunda yapılması önem taşımaktadır. Veli ve öğrenci anketleri ile sınıf(veli-öğrenci) sonuç çizelgelerinin doldurulmasından sınıf rehber öğretmenleri, okul(veli-öğrenci-öğretmen) sonuç çizelgelerinin doldurulmasından ise psikolojik danışman/rehber öğretmenler sorumludur. Psikolojik danışman/rehber öğretmen bulunmayan okullarımızda ise bu görevler ilgili müdür yardımcısı tarafından yerine getirilmelidir.

RİBA'lara  buradan ulaşabilirsiniz. Anketlere ve Sonuç çizelgelerine  ayrıca sitemizdeki formlar sekmesinden de ulaşılabilir.

Doldurulan formlar okul sonuç çizelgesinde değerlendirilerek aşağıdaki RAM Okul Sonuç Formuna işlenerek DYS üzerinden 31.05.2021 tarihine kadar Menemen Rehberlik ve Araştırma Merkezine gönderilmelidir.

 

RİBA RAM okul sonuç çizelgesi için tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.04.2022 - Güncelleme: 29.04.2022 14:54 - Görüntülenme: 427
Kaynak: https://orgm.meb.gov.tr/www/ogrencilerinrehberlikihtiyaclarininbelirlenmesianketformlariyayinlandi/icerik/1052
  Beğen | 0  kişi beğendi