İZMİR / MENEMEN - Menemen Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Haz

Güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri ile mûsikî, geleneksel ve çağdaş görsel sanatlar ve spor projesi/programı uygulayan Anadolu imam hatip liselerinin 9'uncu sınıflarına öğrenci almak için yapılan Yetenek Sınavının takvimi belli oldu.

Yetenek Sınavı için başvurular e-Okul Sistemi üzerinden bireysel olarak e-Kılavuzda belirtilen takvim çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

Haz

Menemen Bölge Riba Sonuçları aşağıdaki gibidir.

May

Eğitsel tanılama ve değerlendirme işlemi başlayan kurumumuzdan rapor yenilemeler için ramdevu.meb.gov.tr adresinden, ilk kez başvuracaklar kuruma geçerli sağlık kurulu raporu öğrencinin ve velinin kimlik kartıyla bizzat başvurabilir

Nis

2022-2023 eğitim öğretim yılı okul rehberlik programlarının hazırlanmasında kullanılmak üzere okul öncesi (öğretmen-veli formu), ilkokul (öğrenci-veli-öğretmen formu), ortaokul (öğrenci-veli-öğretmen formu) ve lise (öğrenci-veli-öğretmen formu) kademeleri için hazırlanan Öğrencilerin Rehberlik İhtiyaçlarının Belirlenmesi Anket Formları ve sonuç çizelgeleri Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğün web sitesinde Rehberlik Hizmetleri-Rehberlik Hizmetlerinde Kullanılan Formlar sekmesinde yayınlanmıştır.

Anketlerin uygulanması sürecindeki iş ve işlemlerin yönergeler doğrultusunda yapılması önem taşımaktadır. Veli ve öğrenci anketleri ile sınıf(veli-öğrenci) sonuç çizelgelerinin doldurulmasından sınıf rehber öğretmenleri, okul(veli-öğrenci-öğretmen) sonuç çizelgelerinin doldurulmasından ise psikolojik danışman/rehber öğretmenler sorumludur. Psikolojik danışman/rehber öğretmen bulunmayan okullarımızda ise bu görevler ilgili müdür yardımcısı tarafından yerine getirilmelidir.

RİBA'lara  buradan ulaşabilirsiniz. Anketlere ve Sonuç çizelgelerine  ayrıca sitemizdeki formlar sekmesinden de ulaşılabilir.